✅ "ХАНУМ" ✅ ✅ ДАЙЫНДАЛУЫ: ✅ Қамырына: 🔹 - су. 🔹 - жұмыртқа - 1

| просмотров: 7
✅

✅ "ХАНУМ" ✅ ✅ ДАЙЫНДАЛУЫ: ✅ Қамырына: 🔹 - су. 🔹 - жұмыртқа - 1 шт. 🔹 - ұн. 🔹 - тұз. ✅ Салмасына: 🔹 - майлы фарш - 500гр. 🔹 - жуа - 500гр. 🔹 - орамжапырақ(капуста). 🔹 - тұз. 🔹 - қара бұрыш. ✅ Дайындалуы: 1. Ең алдымен бостау қылып қамыр илеп қоямыз. 2. Орамжапырақты және жуаны ұзынша,жіңішке етіп тураймыз. Сосын орамжапыраққа кішкене тұз бен бұрыш сеуіп, қолымызбен араластырып отырып,мыжғылап суын шығарамыз. Ал жуа мен майлы фаршыңызды татымына қарай тұз бен қара бұрышын салып жақсылап араластырып қоясыз. 3. Одан кейін орамжапырақты сұйық майға тушить етіп пісіресіз(яғни тушенная капуста жасау керексіз,бірақ майын өте аз құйыңыз а то фарштың етінің майы шығып араласқанда майлы орама болып жегізбеуі мүмкін). 4. Қамырды жұп-жұқа қылып жайып, бетіне кішкене сұйық май жағып, үстіне тушить етілген капустаны айналдыра барлық жеріне салып шығасыз. Оның үстіне фаршты салып, оны да жайып, барлық жеріне саласыз жұқа қылып,сосын шетінен бастап орап, бетіне сұйық май жағып жіберіп буда 45 минут пісіресіз. Піскесін бетіне сары май жағып, кез-келген подливкамен ұсынсаңыз болады. Ас болсын

Ұқсас жаңалықтар

    Жаңалық Вконтакте, сайтынан алынды: public72761075?w=wall-72761075_82012

    Email FacebookTwitterVKWhatsApp

    Kaznews.kz

    Kaznews.kz

    Қызық жаңалықтар

    Қызық жаңалықтар