✅ ƏСІП ДАЙЫНДАЙМЫЗ ✅ ✅ Жасалуы: ✅ Жаңа сойылған малдың ішегін ай

| просмотров: 15
✅ ƏСІП ДАЙЫНДАЙМЫЗ ✅ 
 
✅ Жасалуы: 
 
✅ Жаңа сойылған малдың

✅ ƏСІП ДАЙЫНДАЙМЫЗ ✅ ✅ Жасалуы: ✅ Жаңа сойылған малдың ішегін айналдырып,жуып тазалайды. Ет, жүрек, өкпе,бауыр, іш- май, пиязды ет тартқыштан өткізіп, шамамен жарты шыныдай күріш, 3-4пияз, 0,5 қасық тұз, қ.бұрыш салып,бəрін жақсылап араластырып,ішекке(бүйенге)салманы салып, аузын байлаймыз. Дайын болган шыж-мыжды суға салып 1 сағ.қайнатамыз. Қайнап жатқан шыж-мыжға тұз салып,инемен əр жерін тесіп желін шығарамыз,сонда іші жақсы піседі. Дастарханға қоярда дөңгелектеп кесіп,əшекейлеп ұсынамыз. 😋 Өте дəмді болады 😋

Ұқсас жаңалықтар

    Жаңалық Вконтакте, сайтынан алынды: public72761075?w=wall-72761075_81817

    Email FacebookTwitterVKWhatsApp

    Kaznews.kz

    Kaznews.kz

    Қызық жаңалықтар

    Қызық жаңалықтар