Бәліш Құрамы: айран - 250мл жұмыртқа ақуызы- 1дана, (сарыуызы бетін

| просмотров: 3
Бәліш
 Құрамы: айран - 250мл 
жұмыртқа ақуызы- 1дана, (сары

Бәліш Құрамы: айран - 250мл жұмыртқа ақуызы- 1дана, (сарыуызы бетіне жағуға), сары май- 100г, шекер- 100г, ашытқы -1ас қасық, тұз-1ш.қ. ұн - қажетінше. 🌾💓🌾💓🌾💓 Салмасы: сүзбе - 200г, шекер -100г, жұмыртқа - 1дана., ванилин - 1п. 🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭 Дайындалуы: ✔жылы айран, ашытқы, шекер үшеуін араластырып 10минутқа қойып қоямыз, шекер еріп, ашытқысы көтерілуі үшін. ✔Содан кейін үстіне жұмыртқа ақуызы, жұмсақ бөлме температурасындағы сары май, тұзды салып жақсылап араластырамыз. ✔Ұнды шетінен салып отырып жұмсақ (☝)қамыр илейміз.Жылы орап қоямыз, екі рет көтерілгеннен кейін барып бөлшектерге бөліп, пеш табасына араларын алшақ етіп орналастырып тағы да жарты сағат бетін жауып жылы жерде ұстаймыз.Содан соң бəліштердің ортасын қолымызбен ашып ұя жасап салмасын дайындап салып, жұмыртқа сарыуызына 1ш.қ. сұйық май араластырып жағып, қызған пеште пісіріп аламыз.Менде дəл осы

Ұқсас жаңалықтар

    Жаңалық Вконтакте, сайтынан алынды: public72463717?w=wall-72463717_195923

    Email FacebookTwitterVKWhatsApp

    Kaznews.kz

    Kaznews.kz

    Қызық жаңалықтар

    Қызық жаңалықтар