✅ Палау ✅ Баяғыда палауым онша жақсы шықпайтын кездерде бәәрін күрішк

| просмотров: 22
✅ Палау ✅ 
Баяғыда палауым онша жақсы шықпайтын кездерде бәә

✅ Палау ✅ Баяғыда палауым онша жақсы шықпайтын кездерде бәәрін күрішке жаба салатын едім ше. Күріш дыым жақсы емес екен деп😂😂. Бірақ әдісін білсе оп оңай екен ғоой)))) Ал рецепт ✔Өсімдік майы ✔Ет ✔3бас пияз ✔8-9 шт сәбіз ✔Тұз ✔чеснок қалауыңызша Палауға арналған арнайы приправа ⭕Қазанға өсімдік майын құямыз. ☝☝Майыңыз көптеу болғаны дұрыс палау шашырап әдемі піседі . ⭕Майды қыздырып етті қуырамыз. екі бетін аударып қызыл етіп қуырып аламыз.Үстінен пияз салып қызарғанша (алтын түске енгенше) қуырамыз. ☝☝ сіздер сұраған палаудың қызыл түс болуы осы пиязына байланысты . ⭕Үстінен сәбізді, чеснокты салып қуырамыз 5-10мин ☝☝☝сәбізіңіз бен күрішіңіздің көлемі бірдей болғаны дұрыс. . Су құярды чеснокты алып қоямыз. 2орта кесе су құямыз. Отты жай қойып 10мин қайнатамыз . ⭕2 орта кесе күрішті жуып тазалап 10мин ыстық суда ұстаймыз . ⭕Күрішті салып 2-3 мин қайнағасын отын басып, чеснокты күріштің ортасына қойып, қақпағын жауып қоямыз . ⭕10 мин кейін күріштің бетін бір қозғап қоямыз . ⭕Суы тартылғасын күрішті бір жерге жинап орталарын пышақтың сабымен ашып, қақпағын жауып отын өшіріп қоямыз . ⭕Палау дайын .

Ұқсас жаңалықтар

    Жаңалық Вконтакте, сайтынан алынды: public69995411?w=wall-69995411_458475

    Email FacebookTwitterVKWhatsApp

    Kaznews.kz

    Kaznews.kz

    Қызық жаңалықтар

    Қызық жаңалықтар