✅ Палау ✅ Баяғыда палауым онша жақсы шықпайтын кездерде бәәрін күрішк
2019-11-30 22:00:06 | просмотров: 22

✅ Палау ✅
Баяғыда палауым онша жақсы шықпайтын кездерде бәәрін күрішке жаба салатын едім ше. Күріш дыым жақсы емес екен деп😂😂. Бірақ әдісін білсе оп оңай екен ғоой))))
Ал рецепт
✔Өсімдік майы
✔Ет
✔3бас пияз
✔8-9 шт сәбіз ✔Тұз
✔чеснок қалауыңызша
Палауға арналған арнайы приправа
⭕Қазанға өсімдік майын құямыз. ☝☝Майыңыз көптеу болғаны дұрыс палау шашырап әдемі піседі
.
⭕Майды қыздырып етті қуырамыз. екі бетін аударып қызыл етіп қуырып аламыз.Үстінен пияз салып қызарғанша (алтын түске енгенше) қуырамыз. ☝☝ сіздер сұраған палаудың қызыл түс болуы осы пиязына байланысты
.
⭕Үстінен сәбізді, чеснокты салып қуырамыз 5-10мин ☝☝☝сәбізіңіз бен күрішіңіздің көлемі бірдей болғаны дұрыс. .
Су құярды чеснокты алып қоямыз. 2орта кесе су құямыз. Отты жай қойып 10мин қайнатамыз
.
⭕2 орта кесе күрішті жуып тазалап 10мин ыстық суда ұстаймыз
.
⭕Күрішті салып 2-3 мин қайнағасын отын басып, чеснокты күріштің ортасына қойып, қақпағын жауып қоямыз
.
⭕10 мин кейін күріштің бетін бір қозғап қоямыз
.
⭕Суы тартылғасын күрішті бір жерге жинап орталарын пышақтың сабымен ашып, қақпағын жауып отын өшіріп қоямыз .
⭕Палау дайын .
Ұқсас жаңалықтар
Жаңалық Вконтакте, сайтынан алынды: public69995411?w=wall-69995411_458475