Пахлава🍰 ️ Қамырына: ♨3- стақан ұн ♨300гр маргарин 1)Екеуін қолмен

| просмотров: 13
Пахлава🍰 
️ Қамырына: ♨3- стақан ұн ♨300гр маргарин 
1)Екеу

Пахлава🍰 ️ Қамырына: ♨3- стақан ұн ♨300гр маргарин 1)Екеуін қолмен үгітеміз. ♨200гр қаймақ ♨4- жұмыртқаның сарысы ♨1.5ч.л қопсытқыш (разрыхлитель) 2)осы 3 затты шұңғыл ыдысқа салып араластырамыз. ✔Содан кейін осы екі қоспаны араластырып қамыр илейміз. Яғни,бірінші ұн мен маргаринді езгенен соң устіне қаймақ,жумыртқаны құйып илейміз. Сұйық болып жатса үстіне ұн қосыпк жіберіңіздер. Қамыр дайын 3ке бөліп 30,40 минутқа холодильникке қоя тұрамыз. ❗️Енді начинкасына кірісеміз❗️ ♨Керек заттар♨ 📌Мейіз 📌Өрік 📌Жаңғақ ❗️Ал қалған➡4жұмыртқаның ағын+ ➡150гр шекерге әбден миксермен араластырамыз. Көпіреді (пена сияқты болады аппақ). Бұл қамырдың арасына жағу үшін ➕осыған ұсақтап туралған кепкен жемістерді(сухофрукт) қосамыз. Қамырды жайып бірінші қабатты листқа салып үстіне салмасын (начинканы) жағамыз сосын келесі қамырды төсейміз. Осылай 2 слой жасаймыз. Үшінші қамырмен бетін жауып жұмыртқа жағып пышақ пен кесеміз. Жаңғақпен сəндеп пешке саламыз. 3 -4 ас қасық балды (мёд-ты)ерітіп қоямыз пахлава пісейін деп қалғанда арасына құямыз және тағы пешке 5-10 минуттай тұрса дайын болады. Бал болмаса қант пен суды 1:1 араластырып сироп жасап құйсаңыз болады. ☑180-200 градуста 30-40 минутта піседі. 🔘Қамырды жұмсақ қылып илейміз. Егер қамыр жайылмай жатса бірден астына төсейтін қағазға жайсақ болады.🔘 Қамыр (тесто) песочный, оның жайылуыда қиындық тудыруы қалыпты жағдай. Бірақ паxлава керемет ❗️🙌👍😀 Паxлаваны салмай тұрып,алдын ала табағына (противень)май жагып кағаз тосеп алыңыздар🙌 😋Ас болсын😉🤗.

Ұқсас жаңалықтар

    Жаңалық Вконтакте, сайтынан алынды: public69995411?w=wall-69995411_458423

    Email FacebookTwitterVKWhatsApp

    Kaznews.kz

    Kaznews.kz

    Қызық жаңалықтар

    Қызық жаңалықтар