РЫЖИК ТОРТЫ Қажетті заттар: Қамырға: - 500-550 гр ұн - 200 гр кумшеке

| просмотров: 81
РЫЖИК ТОРТЫ
Қажетті заттар:
Қамырға:
- 500-550 гр ұн
- 200

РЫЖИК ТОРТЫ Қажетті заттар: Қамырға: - 500-550 гр ұн - 200 гр кумшекер - 2 шт жұмыртқа - 100 гр бал - 100 гр сары май - 2 шәй қасық сода Кремге: - 400 гр вареная сгущенка - 200 гр сары май 1. Жұмыртқаны қантпен шайқаймыз. 2. 100 гр сары майды балмен араластырып, ерітеміз. 3. Бал қоспасына сода қосып, карамель түске енгенге дейін кайнатамыз. Оттан түсіріп, аздап салқындағанға дейін араластырып тұрамыз. Оған жұмыртқа қоспасын қосамыз да, жақсылап араластырамыз. 4. Ұн қосып, қамыр илейміз. 5. Қамырды 6 бөлікке бөлеміз. 6. Әр қамыр бөлігін домалақ етіп жаямыз. 7. 170 градуста 3-4 минут пісіріп аламыз. 8. Піскен торт корждарды бірдей қылып домалақ формада кесеміз. 9. Крем дайындағанға дейін торт корждарын сүлгі немесе майлықпен жауып қоямыз. 10. Крем: 200 гр сары майды сгущенкамен миксер арқылы жақсылап шайқап аламыз. 11. Торттын шетін кескен қалдықтарын ұстаймыз. Блендер немесе басқа затпен. 12. Корждарга крем жағып, ұнтақтарды сеуіп, басқаларын да осылай жасап, бірін үстіне бірін қоямыз. 13. Торттын жан-жағына крем жағып, ұнтақтарды сеуіп шығамыз. Торт дайын! Асыңыз дәмді болсын!

Ұқсас жаңалықтар

    Жаңалық Вконтакте, сайтынан алынды: public69995411?w=wall-69995411_458378

    Email FacebookTwitterVKWhatsApp

    Kaznews.kz

    Kaznews.kz

    Қызық жаңалықтар

    Қызық жаңалықтар