✅ Таңқурай тəттісі ✅ ✅ Құмды қоспа үшін: 150 г. сары май 4 ас қ

| просмотров: 15
✅ Таңқурай тəттісі ✅ 
 
✅ Құмды қоспа үшін: 
 
150 г. сары м

✅ Таңқурай тəттісі ✅ ✅ Құмды қоспа үшін: 150 г. сары май 4 ас қасық кумшекер 1 желток 250-300 г. ұн 1/2 шай қасық разрыхлитель ✅ Начинкасы үшін: 700 г. таңқурай 2 ас қасық шекер 1 ас қасық крохмал 250 мл. су ✅ Қосымша қажет болады: Қалыпты майлауға қажетті сары май 1. Майды шамалы ерітіп аламыз. Ол үшін май салынған ыдысты ыстық су құйылған ыдыстың бетіне 5-10 минутқа қойып алыңыз. 2. Еріген майға желток пен шекер қосамыз. Жақсылап араластырасыз. Разрыхлитель жəне сода қосыңыз. 3. Жарты ұнды қосып, шанышқымен араластырыңыз. Сосын жаймен қалған ұнды салыңыз. Қамыр жұмсақ болуы керек. 4. Пирогка арналған форманы сары маймен сылаңыз. Қамырды қалыпқа салғанда 4 см шығып тұруы керек. Қамыр қызарғанша оны 180 градус ыстықта 20-25 минут пісіріңіз. 5. Начинкасын жасау үшін 100гр таңқурайды езіп, оны қою болғанша шанышқымен араластырған жөн. Оған 200мл су, шекер қосып, қайнатып алыңыз. Крахмалды 50 мл суға ерітіп алыңыз. Крахмалды таңқурайға қосып араластырып тұрыңыз. Қоюлана бастағанда оттан алып, қалған таңқурайды қосыңыз. Ақырын араластырыңыз. 6. Начинкасын құмды қоспасына салыңыз. Дайын болған пирогты бөлме температурасында суытыңыз. Ас болсын!

Ұқсас жаңалықтар

    Жаңалық Вконтакте, сайтынан алынды: public69995411?w=wall-69995411_458114

    Email FacebookTwitterVKWhatsApp

    Kaznews.kz

    Kaznews.kz

    Қызық жаңалықтар

    Қызық жаңалықтар