✅ Ленивый пельменьдермен картоп сорпасы ✅ ⠀ ✅ Қоспалары: ⠀ Қамыр ү

| просмотров: 47
✅ Ленивый пельменьдермен картоп сорпасы ✅ 
⠀ 
✅ Қоспалары:

✅ Ленивый пельменьдермен картоп сорпасы ✅ ⠀ ✅ Қоспалары: ⠀ Қамыр үшін: - 3,5 стакан ұн - 2 жұмыртқа - 200 мл су - тұз по вкусу ⠀ ✅ Начинка: - 350 гр ет немесе тауық етінен фарш - 2 орташа жуа - тұз, қара бұрыш қалауыңызша ⠀ ✅ Сондай-ақ: - 4 орташа картоп - 1 үлкен сəбіз - 1 пияз - 2 ас қасық топленый майы - тұз, бұрыш қалауыңызша - 1 лавровый жапырағы, горошек бұрышы - укроп 1 бау - 2,5 литр еттің немесе тауық етінің сорпасы (немесе су) ⠀ ✅ Дайындалуы: 1.Електен өткен ұнды ыдыста араластырыңыз, лунка жасаңыз, венчикпен араластырылған жұмыртқа қосыңыз. Тұзды суға араластырыңыз. Лунканы жұмыртқаға қосыңыз. Қамыр илеңіз. Пленкаға орап, 30 минутқа қойыңыз. 2. Пиязды өте майдалап тураңыз, фаршқа қосыңыз. Тұз, бұрыш қосып араластырыңыз. 3. Картофельді тазалап, орташа кубиктеп тураңыз. Пиязды майдалап тураңыз, сəбізді үгкіштен өткізіңіз. Көкөністерді майға қуырыңыз. 4. Қамырды 4 бөлікке бөліңіз. Əр бөлігінен дөңгелектеп қамыр жасаңыз. Əр дөңгелекке начинка салып, жұқалау етіп слой жасаңыз. Əр дөңгелекті рулет қылыңыз, сосын оны 0,5 см дөңгелектеп кесіңіз. Оларды ұн себілген тақтайға қойып, морозильникке салыңыз. 5. Кастрюльге бульон құйыңыз. Қайнатыңыз. Картофельді салып, жартылай дайын болғанша пісіріңіз. Енді кастрюльге ленивый пельмендерді салыңыз. Дайын болғанша пісіріңіз. Ең соңында қуырылған сəбіз, пияз, лавровый жапырағын, горошек бұрыш қосыңыз. 2 минут пісіріңіз. Дайын сорпаға укроп себіңіз. ⠀ Қаймақ қосып беріңіз.

Ұқсас жаңалықтар

    Жаңалық Вконтакте, сайтынан алынды: public69995411?w=wall-69995411_456689

    Email FacebookTwitterVKWhatsApp

    Kaznews.kz

    Kaznews.kz

    Қызық жаңалықтар

    Қызық жаңалықтар