Барлық ингредиенттер бөлме температурасында болу керек. 100мл. Айран 4

| просмотров: 8
Барлық ингредиенттер бөлме температурасында болу керек.
100м

Барлық ингредиенттер бөлме температурасында болу керек. 100мл. Айран 400мл. Сүт 3 жұмыртқа 1.5 ст. Ұн 1-2 ас қасық секер 1/3 шəй қасық тұз 2 шəй қасық копсыткыш 3-4 ас қасық өсімдік майы Жұмыртқа мен қантты венчикпен араластырып, үстінен айран мен сүтті құйып жақсылап араластырамыз. Енді ұн, тұз, разрыхлитель, ванилин салып біртегіс болғанша араластырамыз. Соңында өсімдік майын қосамыз. Қоюлығы кілегей сияқты болады. Бірден пісірмей 20-30 минут қойып қойыңыз. ☝️ құймақты қызып тұрған табада пісіріңіз, сонда тесіктері көп , əдемі болып шығады . 🔹егер ұны аз, яғни қатты сұйық болса ұн қоса аласыз, бірақ ұны тым көп болса блинчиктеріңіз қалың болып қалады. 🔹табаға мүлдем май құймай пісіресіз. Өте жұқа, шеттері де жұмсақ болып шығады. ☝️✔егер тәтті болғанын қаласыңыз қантты 2-3есе көбейтіп салыңыз; ✔ал егер салмасы ет өнімдері болса осы өнімдердің ішінен тек қана ванилинді алып тастаңыз.

Ұқсас жаңалықтар

    Жаңалық Вконтакте, сайтынан алынды: public69995411?w=wall-69995411_451051

    Email FacebookGoogle TwitterVKWhatsApp

    Қызық жаңалықтар

    Қызық жаңалықтар