Лахмаджун Қамырына: Ұн -3-4 стақан Су (жылы) — 1 стақан Сұйық май — 2

| просмотров: 19
Лахмаджун
Қамырына:
Ұн -3-4 стақан
Су (жылы) — 1 стақан
Сұй

Лахмаджун Қамырына: Ұн -3-4 стақан Су (жылы) — 1 стақан Сұйық май — 2 ас қасық ашыткы 1 шай қасық Қант — 1 шай қасық Тұз — 1 аса қасық Үстіне: Тартылган ет — 250 гр Жуа 1 дана Томат пастасы — 1 ас қасық Тәтті бұрыш(жасыл, қызыл) — 1 данадан Сарымсақ — 2-3 дана Қызанақ(помидор) — 2 дана Қара бұрыш Тұз Піскеннен кейін қосып жеуге: Петрушка Пияз Лимон Қызыл бұрыш Ұнға + ашытқы + тұз + қант + май ,су құйып, қамыр илейміз. Фаршқа пиязды +тәтті бұрыштарды+сарымсақты + қызынақты майдалап турап, томат + тұз + бұрыш салып,араластырамыз. Қамырымызды 3-4 бөлікке бөлеміз,жұқа қылып жаямыз. Противеньге пергамент төсейміз, (менде пергамент болмады, фольга қолдандым, сол үшін асты қызармады) қамырды пергаменттің үстіне қойып, қамырымыздың үстіне фаршымызды салып,жайғастырамыз 220 дәрежеде қызарғанша пісіремізпиязды жұқалап турап, петрушкамызды майдалап турап, қызыл бұрыш салып, үстіне лимон сығамыз. Піскен лахмаджунымызды екіге бөліп, арасына лимон қосылған пияздарымызды салып, әсемдеуге болады Ас болсын!

Ұқсас жаңалықтар

    Жаңалық Вконтакте, сайтынан алынды: public69995411?w=wall-69995411_451039

    Email FacebookGoogle TwitterVKWhatsApp

    Kaznews.kz

    Kaznews.kz

    Қызық жаңалықтар

    Қызық жаңалықтар